Bezoek ook Vestia Warmtetechniek
Ref Counotte E4 Modore75H

Gesloten gashaarden

Wil je warmte en sfeer in huis combineren met gemak? Kies dan voor een gashaard. Met één druk op de knop ontsteek je je gaskachel of -haard. Kortom comfortabel genieten.

Wanneer je de keuze maakt voor een gasgestookt toestel met een gesloten verbrandingssysteem dan heb je, afhankelijk van de juiste omgevingsfactoren rondom je huis, niet per definitie een schoorsteen nodig. Een concentrische aansluiting met een doorvoer in dak of gevel volstaat dan.

Wil je graag weten of dit ook tot de mogelijkheid behoort voor je persoonlijke woonsituatie, dan kijken we graag met je mee. 

 

Efficiënt stoken

Efficiënt stoken

Efficiënt stoken door uitstekende regelbaarheid en verfijnde, moderne technieken kan een flinke besparing betekenen op de uiteindelijke gasrekening.

Omgevingsfactoren

Omgevingsfactoren

Ook in woningen met mechanische ventilatie behoort een gesloten gashaard tot de mogelijkheden. En dat met een rendement van al snel meer dan 70 procent!

Ultieme open haardsfeer

Ultieme open haardsfeer

Wil je een open haard effect creëren? Tegenwoordig kun je de keuze maken voor een gashaard met ontspiegeld, nauwelijks reflecterend glas.

Voorbeelden

Een open haard sfeer met het gemak van een gashaard. De decoratieve, levensechte keramische houtblokken van nu en de technische innovaties van het vlammenspel in een gashaard of -kachel benaderen een echt houtvuur compleet. 
Er is voor de meeste woningen, en naar ieders wens, wel een passende gashaard te vinden.