Bezoek ook Vestia Warmtetechniek
Wanders Balsa

Vrijstaande gaskachels

Een vrij geplaatste of vrij hangende gaskachel is een blikvanger in je woning. Een ideale subtiele toevoeging aan je interieur. Variatie qua uiterlijk en vermogen maakt dat er voor veel verschillende woonwensen een passende gaskachel is.

Omdat de kachel niet is ingebouwd, geeft deze rondom een heerlijke comfortabele stralingswarmte af, waarbij een ander voordeel is dat het benodigde rookkanaal niet in alle gevallen tot aan de nok van het dak hoeft te lopen, maar wellicht naar een buitenmuur geleid kan worden. Wil je weten of dit ook in jouw situatie tot de mogelijkheden behoort, dan zijn wij er om met jou mee te denken. 

Heerlijk warm

Heerlijk warm

Een gaskachel kan, net als een houtkachel, veel warmte geven. De capaciteit hangt af van de hoeveelheid brandstof die je verbrandt.

Gemak van geveldoorvoer

Gemak van geveldoorvoer

Bij een gaskachel met gesloten verbranding is aansluiting dmv een muurdoorvoer mogelijk, mits de afstand tot buren en openslaande ramen het toelaten

Natuurlijk vlammenspel

Natuurlijk vlammenspel

De tegenwoordige gashaarden en -kachels produceren sfeervolle vlammen, met de natuurlijke uitstraling van een hout gestookt vuur. Net echt!

Voorbeelden

Wil je het gemak van een gaskachel als subtiele blikvanger in je woning? De diversiteit in uitstraling en capaciteit heeft ook jou vast iets moois te bieden.